Tassen: naast mutsen, petten en hoeden hebben we nu ook tassen

geplaatst in: xCap nieuws | 0

xCap.nl staat bekend om zijn aanbod mutsen, petten en hoeden. En dat blijft zo. Daarnaast hadden we ook accessoires als sjaals en handschoenen in ons assortiment.

Aan dat assortiment hebben we nu tassen toegevoegd. Rugtassen, sporttassen en laptoptassen. Het aantal producten zullen we de komende tijd verder uitbreiden.

Tassen, koffers en rugzakken zijn uiteraard allemaal ontworpen om spullen te vervoeren. Ze zijn echter niet allemaal even geschikt voor dezelfde doeleinden. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten tassen, koffers en rugzakken en hun voordelen.

 

Tassen

Tassen zijn er in allerlei soorten en maten. Van kleine handtasjes tot grote boodschappentassen. Tassen zijn ideaal om spullen in mee te nemen als je onderweg bent. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. Bovendien zijn er tassen voor allerlei gelegenheden. Zo zijn er bijvoorbeeld schoudertassen, handtassen, rugzakken en sporttassen. Een schoudertas is bijvoorbeeld handig als je snel iets wilt pakken.  Een rugzak is ideaal als je veel moet lopen of fietsen. En een sporttas is natuurlijk perfect om je sportspullen in mee te nemen.

 

Koffers

Koffers zijn er in allerlei soorten en maten. Van kleine handbagagekoffers tot grote reiskoffers. Koffers zijn ideaal om spullen in mee te nemen als je op reis gaat. Ze zijn stevig en bieden bescherming aan je spullen. Bovendien zijn er koffers met wieltjes, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Een handbagagekoffer is bijvoorbeeld handig als je alleen handbagage mee wilt nemen in het vliegtuig. Een reiskoffer is weer handig als je veel spullen mee wilt nemen op vakantie.

Zie bijvoorbeeld onze zeer ruime reistas van maar liefst 100 liter.

 

Rugzakken

Rugzakken zijn er in allerlei soorten en maten. Van kleine dagrugzakken tot grote backpacks. Rugzakken zijn ideaal om spullen in mee te nemen als je veel moet lopen of fietsen. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. Bovendien zijn er rugzakken voor allerlei gelegenheden. Zo zijn er bijvoorbeeld schoolrugzakken, wandelrugzakken en reisrugzakken. Een schoolrugzak is bijvoorbeeld handig als je veel boeken mee moet nemen naar school. Een wandelrugzak is weer handig als je gaat wandelen in de bergen. En een reisrugzak is natuurlijk perfect om mee te nemen op reis.

Wil je een grote rugtas? Zie dan bijvoorbeeld onze grote MOLLE Tactical 25L rugzak. Recht vormgegeven zodat er extra veel in kan. Of bekijk onze stijlvolle Retro rugzak Cornwall.

 

Voordelen

Tassen, koffers en rugzakken hebben allemaal hun eigen voordelen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen per type tas.

  • Tassen: Tassen zijn licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. Bovendien zijn er tassen voor allerlei gelegenheden.
  • Koffers: Koffers zijn stevig en bieden bescherming aan je spullen. Bovendien zijn er koffers met wieltjes, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen.
  • Rugzakken: Rugzakken zijn licht van gewicht en gemakkelijk te dragen. Bovendien zijn er rugzakken voor allerlei gelegenheden.

 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben stuur dan even een e-mail naar service@xcap.nl. We horen graag van je!