Sinterklaas cadeautjes ideeën – leuke mutsen

geplaatst in: xCap nieuws | 0

Sinterklaas cadeautjes: de tijd is weer aangebroken dat veel mensen daar weer over nadenken. Wat is eigenlijk leuke Sint kado? Nou, de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, afhankelijk van voor wie / voor welke leeftijd het cadeau is. En, niet onbelangrijk… wat je budget is. Wij hebben op xCap.nl natuurlijk leuke mutsen. Maar we kijken ook even bij andere aanbieders van leuke Sinterklaas cadeautjes.

 

Voor het wat kleinere budget heeft de Hema leuke Sinterklaas cadeautips op haar website. Onder de tien euro is er veel mogelijk.

Zo hebben ze bijvoorbeeld een knutselpakket (8 euro) voor kinderen vanaf 4 jaar of grappige Takkie raamstickers (3 euro). Kralen blijven bij veel kinderen ook populair. Met het rijgen kunnen ze soms uren bezig zijn. Bij de Hema hebben ze een glaskralen set in pastelkleuren (135gram) voor 4 euro. Voor de iets oudere creatieve kinderen hebben ze bijvoorbeeld ook een oefen origami vouw set (5 euro). Ook hebben ze een honden of katten puzzel van 350 stukjes voor 3 euro. Liever iets moeilijker? Wat dacht je van een Nachtwacht puzzel van 1000 stukjes voor 6,50? Of een stoere auto maken en ermee spelen: er is een metalen constructieset waar je een auto mee kan maken. Een beetje lijkend op het Meccano constructiespeelgoed waar veel mensen vroeger wel mee gespeeld hebben. Kosten van het setje constructiespeelgoed: zeven euro.

 

Spellen zijn leuk voor het hele gezin. En zeker de moeite waard om aan te denken als je Sinterklaas cadeautjes uitzoekt. Zelf zijn we fan van spellen van 999 games. Die brengen erg originele spellen uit die telkens leuk blijven. En bovendien erg mooi uitgevoerd zijn.

 

Port Royal (12,99 euro) is bijvoorbeeld zo’n mooi en leuk kaartspel. Het lijkt in eerste instantie misschien wat ingewikkeld, maar je hebt het vlot onder de knie. En ook dit spel is leuk om te spelen als je tien á vijftien minuten de tijd hebt.

Port Royal spel  van 999games
Port Royal spel van 999games

 

 

Monopoly deal (7.99 euro) is een kaartspel dat elementen heeft van het klassieke Monopoly spel, zoals straten en huurkaarten. Maar dit kaartspel duurt veel minder lang dan het bordspel 🙂 Erg leuk om tussendoor even te spelen.

Monopoly deal kaartspel
Monopoly deal kaartspel (Na een aantal jaar intensief gebruik ;))

De bordspellen zijn meestal een stuk duurder. Populair is Catan (44,99 euro). Een iets meer uitgeklede, maar nog steeds heel leuke versie, is Catan Junior (29,99 euro).

Een veel minder bekend spel, maar één die wij erg leuk vinden, is Thurn und Taxis, gebaseerd op de geschiedenis van het adelijke geslacht Thurn und Taxis (Wikipedia) die een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van postroutes.

Dat waren een paar ideeën voor Sinterklaas cadeautjes bij andere partijen. Geen partijen die ons ‘sponsoren’ o.i.d., maar gewoon wat ideeën op basis van onze eigen ervaringen 🙂 Onze eigen xCap.nl mutsen noemen we hier natuurlijk ook.

Voor kinderen, jongens en meisjes is bijvoorbeeld de Junior Snowstar Beanie een leuke rode kindermuts (12.95 euro). Deze dubbellaags gebreide muts is gemaakt van lekker zacht aanvoelend Acryl.

Junior-Snowstar-Beanie-Leuke-rode-kindermuts
Junior Snowstar Beanie – Leuke rode kindermuts

 

Onderstaande mutsen zouden ook zeker niet misstaan bij je Sinterklaas cadeautjes. De Lavendel kleurige muts (14.99 euro), de Groen paarse muts (14.99 euro) of de heerlijk warme Vogue Muts (16.90 euro)

 

Een pet (snapback cap of platte pet) kan ook een leuk Sint kado zijn. Hier een paar voorbeelden. De Cordy Cap (17.95 euro) is erg geliefd. Mensen houden van het ribstof design van de pet. Een platte pet, zoals de Gatsby (17.99 euro), geeft een stijlvolle retro look. Dat geldt ook voor de Ivy Cap (20.99 euro).

 

Wat je ook aan Sinterklaas cadeautjes kiest (of helemaal niets) of zelf knutselt, het gaat er uiteindelijk om samen een leuke Sint te beleven. Een gezellig moment waar je leuke herinneringen aan hebt. We wensen je een fijne Sinterklaas!