Mutsen en petten voor regenachtig winterweer

geplaatst in: Nieuws, xCap nieuws | 0

In plaats van dat Nederland wit is onder een mooi pak sneeuw, is het vooral regenachtig winterweer. Het lijkt wel herfst! Het is pas begin december, dus het kan nog veranderen. Wij hopen het bij xCap.nl, want wij houden wel van een boswandeling in de sneeuw, schaatsen op natuurijs een kerstmarkt bezoeken in een wit landschap. In ons vorige blog artikel hadden we het nog over dat kleine beetje eerste sneeuw die gevallen was.

Laten we eerlijk zijn: voor die witte kerst moet je meestal toch of naar het buitenland, of een kerstfilm opzetten. Want in Nederland komt een witte kerst niet vaak voor. Volgens het KNMI sinds 1900 zo’n 8 keer (op beide kerstdagen ‘wit’). En de laatste witte kerst was in 2010.

Dus voorlopig zullen we het waarschijnlijk met wisselvallig regenachtig winterweer moeten doen… Laten we eens kijken wat je bij dat weer type op je hoofd kunt doen.

We hebben bijvoorbeeld de Classic Sherpa Muts. Niet alleen houdt je daarmee je oren goed warm, maar bij een buitje hou je ook je hoofd droog.

Classic Sherpa warme muts
Classic Sherpa warme muts

 

De Outdoor pet Techno Flap Cap is ook een waterafstotende pet die ideaal is voor regenachtig winterweer.

Storm herfst Techno Flap pet muts
Techno Flap pet

 

Zelf houden wij erg van de Cordy Cap.  Met zijn bruine ribstof past deze stijlvolle pet perfect bij dit weertype. Hoewel hij best een buitje kan verdragen is hij minder geschikt is voor een stevige stortbui. Dat wil zeggen: dan blijft de pet mogelijk niet waterdicht.

Cordy Cap - pet van bruine corduroy ribstof
Cordy Cap – pet van bruine corduroy ribstof

 

Naast mutsen en petten, hebben we natuurlijk ook hoeden. Met regenachtig winterweer zou je bijvoorbeeld de Expert Kiwi Ranger Hat kunnen dragen. Deze hoed is waterafstotend, en de rand zorgt ervoor dat je nog beter droog blijft.

Expert Kiwi Ranger Hat
Expert Kiwi Ranger Hat

 

Wil je een mooie muts die vooral heerlijk warm is? Dan is de Muts met voering – Marshmallow Sundae misschien iets voor jou. Fijne zachte voering aan de binnenkant. En de kleuren vinden we erg mooi.

Zachte voering van de Marshmallow Sundae muts
Zachte voering van de Marshmallow Sundae muts

 

Wat het weer ook wordt, we wensen je veel plezier! Mocht je vragen hebben stuur ons dan even een e-mail op service@xcap.nl Oh ja, en als je, voor bijvoorbeeld bedrijf of vereniging, grotere hoeveelheden mutsen of petten nodig hebt, dan kunnen we altijd interessante kortingen berekenen.