• Platte petten voor de herfst en winter
  • mutsen voor de herfst en winter
  • Hoed Urban-Trilby-Grijs

Herfstweer in Nederland – petten, mutsen en hoeden

geplaatst in: xCap nieuws | 0

Na een heerlijke zomer, hebben we nu weer herfstachtig weer. Tenminste, vandaag regent het hier hard en is de wind behoorlijk. Niet erg; ook in de herfst vinden we het heerlijk erop uit te trekken. Lekker de natuur in en genieten van de mooi gekleurde herfstbladeren en paddestoelen. Tenminste, als er aan twee belangrijke voorwaarden voldaan wordt. Ten eerste: als we daarna lekker warm binnen kunnen zitten, thuis of in een restaurant, om een warm drankje te gebruiken. En ten tweede moet onze kleding goed geschikt zijn voor de herfst. We hebben geen zin om koud of nat te worden. Comfortabel en warm is een vereiste. Uiteraard kijken we dan niet alleen naar onze jas en eventueel sjaal, maar ook naar wat we op ons hoofd doen.

 

xCap.nl heeft een fijne headwear voor de herfst. Zowel mutsen, hoeden, platte petten als snapback caps. Iets wat past bij elke temperatuur dus. En bij je persoonlijk smaak. Een paar voorbeelden uit onze collectie:

Platte petten voor de herfst en winter
Platte petten voor de herfst en winter

 

In de afbeelding hierboven zie je links de Kermit Platte Pet. Een stijlvolle katoenen pet voor dames en heren. En rechts de Grijze platte pet Gatsby. Deze laatste is een lichtere pet, meer geschikt voor de zonnige herfstdagen dan voor regenachtige dagen.

 

In het wat ruigere herfstweer is een muts fijn. Maar je wil een muts die niet te warm is. Die wil je bewaren voor als het straks echt winter wordt.

mutsen voor de herfst en winter
mutsen voor de herfst en winter

 

Hierboven zie je links de kleurige muts Twister verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties. Deze mooie muts heeft aan de binnenkant een comfortabele band. Rechts zie je onze witte pompon muts. Deze muts is echt superlicht. Ideaal voor de herfst.

 

Een hoed is een stijlvolle en tijdloze accessoire in de herfst. In het filmpje hieronder zie je het bucket hoedje Nero Gore-Tex. Een waterdicht en winddicht hoedje. Perfect voor de herfst.

Wil je meer een klassiek model hoed, dan is bijvoorbeeld de Urban Trilby hoed een mooie voor de herfst en winter. Een hoed van mooie kwaliteit. En aan de binnenkant gevoerd.

 

Uiteraard vind je meer hoeden in onze hoeden afdeling.

 

 

 

 

 

 

Hoed Urban-Trilby-Grijs

Hoed Urban-Trilby-Grijs

De mooie herfstfoto bij dit artikel is “Marlot in Autumn“, gemaakt door de fotograaf Roman Boed.