Sinterklaas cadeautjes voor hem en haar koop je bij xCap.nl

geplaatst in: Nieuws, Opvallende media berichten, xCap nieuws | 0

Sinterklaas is weer in het land!

Bestel je Sinterklaas cadeautjes voor jongens, meisjes, heren en dames bij xCap.nl. Hoewel Sinterklaas 2020 wel een bijzondere viering wordt komen Sint en zijn pieten natuurlijk altijd! Ook in coronatijden. Maar de intochten zullen wel anders zijn dan andere jaren. Op veel plaatsen komt de Sint in het geheim aan, zodat er geen grote mensenmassa’s op de been zullen zijn. (Zie NRC – “De Sint komt wel – maar in het geheim“). Maar in het gezin zullen de meeste Nederlanders het SInterklaasfeest er niet minder om vieren. Of het misschien juist wel intensiever beleven, omdat veel mensen juist nu behoefte hebben aan gezelligheid. Op de Facebook oproep van RTL Nieuws “Wat zijn jullie plannen met Sinterklaas?” reageerden ruim duizend mensen. Waarvan de meesten lekker van het Sinterklaas feest gaan genieten. “We gaan de kinderen dit niet afnemen” is een veel gehoord commentaar.

Intussen is de Sint goed aangekomen zoals iedereen heeft kunnen zien in het Sinterklaasjournaal. En is hij met zijn pieten neergestreken in een prachtig pietenhuis dat wel op een paleis lijkt. En volgens het Algemeen Dagblad doet “Sint dit jaar aan overcompensatie”. Juist vanwege de corona situatie willen mensen Sinterklaas goed vieren.

Goed, petten, hoeden en mutsen staan niet in de top tien van meest gegeven Sinterklaascadeaus. Volgens de Libelle staan in die top tien onder andere doucheschuim, stripboeken, spelletjes en geurstokjes. We nemen aan dat dit alleen de top tien voor volwassenen is 🙂 (Zie Libelle: “Dit zijn de 10 meest gevraagde sinterklaascadeaus“)

Niettemin denken wij ons ons assortiment een producten te hebben die een heel leuk Sinterklaas kado zouden kunnen zijn. We zullen er een paar laten zien.

 

We zijn zelf gek op de Veryus petten. De petten van het originele stijlvolle Nederlandse merk met de kenmerken uil op de voorkant.

Veryus petten met de uil

Op de bovenstaande foto zie je van linksboven de Veryus Green Garuda pet, rechtsboven de Veryus Blue Cthulhu pet. Linksonder zie je de Veryus Red Chimera pet en rechtsonder de Veryus Black Perspicillata pet. Vier mooie trendy petten die bij de liefhebber zeker in de smaak zullen vallen als Sinterklaas kado.

 

Ook mooie damesmutsen kunnen leuke Sinterklaas cadeautjes zijn. Hieronder een paar voorbeelden

Sinterklaas cadeautjes mutsen dames
Sinterklaas cadeautjes mutsen dames

 

De heerlijk warm gevoerde Cable Knit Beanie (foto linksboven) is een muts die erg populair is. Stijlvol en lekker comfortabel. De Plush Beanie (foto rechtsboven) is super zacht dankzij het Soft-Touch garen. De Vogue Muts (linksonder) heeft een fijne fleece voeren. De Twister muts (rechtsonder) is heeft hele mooie kleurencombinaties. Er zijn verschillende combinaties beschikbaar.

 

Ook voor heren hebben we mooie mutsen. Een fijn Sinterklaas cadeautje voor de stoere man.

Sinterklaas cadeautjes mutsen dames

 

Deze fijne Wind Beanie hebben we verschillende kleuren. Is je vader of man een sportief type? Dan is de microfleece muts erg fijn. Heerlijk zacht en warm. En omkeerbaar, zodat je kunt kiezen voor het dragen van de zwarte of olijfgroene kant. Voor de bewuste man hebben we de Mixed Knit Beanie. Deze muts is 100% biologisch en fairtrade gecertifieerd.  Gemaakt van dubbellaags katoen. De dubbellaags gebreide Reflective Beanie heeft reflecterende vezels waardoor de muts extra opvalt.

 

De hoed is natuurlijk een tijdloze klassieker.

Sinterklaas cadeautjes hoeden en hoedjes
Sinterklaas cadeautjes hoeden en hoedjes

 

De Forever Hoed Navy is een comfortabele vissershoedje. Of kies voor de trendy zwarte Fedora hoed. Het bucket hoedje Nero Gore-Tex is winddicht en waterdicht. Ideaal dus voor de herfst en winter. De Urban Trilby heeft een mooie klassieke uitstraling.

 

Dat zijn wat voorbeelden van producten waar wij zelf enthousiast over zijn. Maar hoe je het ook viert, met of zonder cadeautjes, met of zonder gedichtjes of suprises, we wensen iedereen een leuk en gezond Sinterklaas feest!