Mutsen voor heren voor de winter 2020 – 2021

geplaatst in: Nieuws, xCap nieuws | 0

De winter nadert met rasse schreden De tijd gaat altijd zo snel in dit jaargetijde… Nu nog lekkere boswandelingen maken in een prachtig herfstdecor met kleurrijke bladeren, maar binnenkort vieren we al weer Sinterklaas. En dan is het nog een klein stukje naar de kerst en oud- en nieuw. Oftewel…Winter!

Hoe zou de winter van 2020 – 2021 er uit zien? Gaan we sneeuw krijgen? Komt er ijs en kunnen we weer schaatsen? Gaat het weer goed koud worden? Wij weten het uiteraard niet. Het blijft afwachten, want sommige Russische experts hebben het over de “koudste winter in 100 jaar” die eraan zou komen. Maar ons eigen Nederlandse Weeronline ziet dat toch wat anders… Zij verwachten dat het niet zo extreem wordt.

Hoe dan ook, er zullen ook in Nederland zeker dagen bij zijn waarbij het dragen van een muts aan te raden is. Uiteraard kun je daarvoor bij xCap.nl terecht. We laten je een paar mutsen zien in de categorieën herenmutsen, damesmutsen en kindermutsen / babymutsen.

 

Mutsen heren

 

 

 

 

De betaalbare wind beanie is een fijne herenmuts. Warm en comfortabel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Muts voor heren Wind Beanie

 

 

De Docker Beanie is een stoere muts voor heren. Korte muts die ook weer verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Stoere heren muts winter Docker Beanie
Stoere heren muts Docker Beanie

 

 

De Stadium muts is een sportieve muts voor heren die in maar liefst elf verschillende combinaties van kleuren verkrijgbaar is. Bijvoorbeeld rood/zwart, geel/zwart en blauw/wit.

Sportieve muts voor heren stadium Muts
Sportieve muts voor heren stadium Muts

 

 

Liever een trendy lange muts? De Acrylic Hat Buddy is zo’n lange muts voor heren. Stoer en lekker warm.

Lange muts voor heren

 

 

 

Wil je zeker weet dat je geen koud hoofd en oren krijgt? Dan is de Icy Windstopper muts iets voor jouw. En super warme heren muts. Deze muts voor heren is winddicht door het Windstopper materiaal.  (Van dezelfde fabrikant als GORE-TEX®, namelijk W. L. Gore & Associates)

Warme heren muts Icy Windstopper
Warme heren muts Icy Windstopper

Klassiek maar tijdloos, deze mooie herenmuts met geometrische patronen. Warme en comfortabele voering aan de binnenkant. En de buitenkant is lekker zacht.

Mooie zachte muts voor heren
Mooie zachte muts voor heren

Op zoek naar een heren muts met pompom (bolletje)? Deze muts is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Heren muts met pompon bolletje bovenop
Heren muts met pompon bolletje bovenop

Hiernaast zie je onze Thinsulate muts voor heren met fijne polar fleece voering aan de binnenkant.

Thinsulate muts voor heren
Thinsulate muts voor heren
Uiteraard zijn dit slechts een paar voorbeelden van de mutsen voor heren uit onze collectie. In de afdeling herenmutsen vindt u meer. Laat die winter maar komen… Wij zijn er klaar voor!