Betalen

Welke betaalmogelijkheden heeft xCap?

U kunt veilig betalen via iDeal, Paypal of CreditCard.

Via bankoverschrijving kan ook. Neemt u daarvoor a.u.b. even contact op met de klantenservice. Zijn zullen u de informatie geven die u op uw overschrijving kunt vermelden.

 

Zijn betalingen aan xCap veilig?

Alle transactie zijn veilig. xCap maakt gebruik van SSL encryptie om uw betaalgegevens te beschermen.

 

Bezorginformatie

Wat zijn de verzendkosten?

In alle gevallen zijn de verzendkosten in Nederland 4.95 euro.

 

Hoe lang duurt het voor mijn pakket bezorgt wordt?

Ons atelier begint na bestelling onmiddellijk met de productie van uw cap(s). Ze worden met een week a anderhalve week bij u thuisbezorgd.

Bij bestellingen van aantallen boven de 100 stuks kunnen er iets langere levertijden gelden. Maar daar zullen we dan uiteraard contact met u over hebben.

 

Track & Trace

Door middel van Track & Trace kunt u uw bestelling volgen. De Track & Trace ontvangt u per e-mail zodra uw bestelling het atelier

 

Verpakking

Wij besteden speciale zorg aan de verpakking van al onze bestellingen. De producten worden in stevige dozen verpakt, die het vervoer goed kunnen doorstaan.

 

Tevredenheid

Als u niet tevreden bent over uw bestelling, neemt u dan a.u.b. contact  met ons op. In principe kunnen de speciaal voor u gemaakte producten niet geretourneerd worden. Maar als wij een foutje gemaakt hebben dan kunt u de bestelling uiteraard terugsturen en zullen we alsnog zorgen dat u de juiste bestelling ontvangt. Mocht er geen passend alternatief zijn dan ontvangt u uw geld terug.

 

 

Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?

Die kunt u hier vinden.