• Fuchia-twisted-muts-met-pompon
  • Icy Windstopper muts – winddichte zwarte muts
  • Rode kindermuts Kid Wind
  • Reversible Baby Muts
  • Groene gebreide muts HDi Quest
  • Junior-Snowstar-Beanie-Leuke-rode-kindermuts

Winter is nog niet voorbij: het wordt -10 graden

geplaatst in: Caps | 0

Misschien dacht je dat de winter van 2017 2018 nu wel klaar was. En had je je mutsen al bijna opgeborgen op zolder.  Niets is minder waar! De meteorologische lente begint al bijna, maar aankomend weekend wordt het misschien wel -10 graden volgens weervrouw Diana Woei. En begin volgende week blijft het ook nog flink vriezen. Een echt slotoffensief dus van koning winter. Hoe lang de vorstperiode duurt verschilt per weermodel. Sommige modellen hebben het over een week, andere modellen voorspellen dat de kou nog langer duurt. Het leuke is dat de vorst gecombineerd wordt met vrij zonnig weer. Heerlijk winterweer wat ons betreft!

 

Ook nu is kou die wordt aangevoerd uit Siberië de oorzaak van deze vorstperiode. Schaatsen op open water zit er naar verachting niet in. Maar op schaatsbanen en ondergelopen weilanden is misschien (voorzichtig!) wel mogelijk. Meteoroloog Marco Verhoef van Weerplaza zegt: “De vooruitzichten zijn hoopvol, maar er is nul garantie.”. Dat het zo laat nog zo hard vriest is wel bijzonder, en gebeurde in 1955 voor het laatst.

 

Kortom, het ideale moment om, misschien voor de laatste keer deze winter, nog eens onze mutsen collectie onder de aandacht te brengen. Hieronder een aantal mutsen die wij aanbevelen voor de komende winterse weersomstandigheden.

De Fuchia twisted muts met pompon is een stijvolle muts die tegelijk ook heerlijk winddicht is door de warme fleece voering.

 

Een mooie muts die je niet alleen warm houd maar waarmee je ook trendy voor de dag komt.

 

Deze muts is ook verkrijgbaar als Wit zwarte twisted muts met pompon, als Navy twisted muts met pompon en als Wit zwarte twisted muts met pompon.

Fuchia-twisted-muts-met-pompon
Fuchia-twisted-muts-met-pompon
Icy Windstopper muts – winddichte zwarte muts

De Icy Windstopper muts – winddichte zwarte muts maakt zijn naam helemaal waar. Heerlijk warme winddichte muts.

 

Lekker warme oren en voorhoofd dankzij de dubbele omslag aan de onderkant van de muts. De muts is ook antistatisch.

Met deze muts, de  Rode kindermuts Kid Wind zorgt u ervoor dat ook uw zoon of dochter geen last heeft van de kou.

 

Deze kindermuts is dubbellaags en heeft ook nog eens een omslag aan de onderkant van de muts. Hierdoor heeft uw kind lekker warme oren en voorhoofd.

Rode kindermuts Kid Wind
Reversible Baby Muts
Reversible Baby Muts

Ook, of eigenlijk juist, als uw kind nog jonger is, mag hij of zij het natuurlijk niet koud hebben. Dan is deze Reversible Baby Muts ideaal.

 

Deze babymuts is gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen. En hij is dubbellaags. De babymuts is aan beide kanten te dragen.

De stoere groene gebreide muts HDi Quest is een comfortabele muts in lekker felle kleur groen.

 

Deze muts is ook verkrijgbaar als Blauwe gebreide muts HDi QuestRode gebreide muts HDi Quest, en Bruine gebreide muts HDi Quest.

Groene gebreide muts HDi Quest
Groene gebreide muts HDi Quest