Warmte en zon: kies de juiste hoed of pet

geplaatst in: Caps, Nieuws, xCap nieuws | 0

Al weken is het warm zonnig zomers weer in Nederland! Voor je dosis zon hoef je niet naar Frankrijk, Spanje, Italië of andere buitenlandse bestemmingen. Ook hier doe je je dosis zon op. Heerlijk. Maar… daarbij moet je je uiteraard wel goed beschermen tegen de zon. Kies daarom een geschikte hoed of pet die je hoofd, gezicht en nek beschermd tegen te felle zonnestralen. Hieronder een paar voorbeelden uit de xCap collectie.

 

Katoenen hoed zon
Katoenen hoed

 

Bovenstaande katoenen is de Deluxe Washed Cotton Bucket hoed. Een fijn zomerhoedje met ventilatie aan de zijkant. Dit hoedje, van het type vissershoedje of bucket, heeft natuurlijk geen grote randen. Dus als je ook in je gezicht meer schaduw wil moet je even verder kijken.

 

Outback hat met zon
Outback hat

 

De Outback hat geeft je optimale bescherming. Brede rand rondom. UPF 50 (laat slechts  2% van de UV straling door). Gemaakt van 100% gewassen katoen van zware kwaliteit

 

Marbella Zon hoed met brede rand
Marbella Zon hoed met brede rand

 

De Marbella Sun hoed met brede rand is een stijlvolle heerlijke zomerhoed. De brede rand zorgt voor schaduw rondom. Gemaakt van licht materiaal waardoor deze hoed comfortabel is en makkelijk mee te nemen.

 

Expert Kiwi Ranger Hat
Expert Kiwi Ranger Hat

 

Optimale bescherming nodig tegen felle zon en insecten? Dan is de Expert Kiwi Ranger hoed is voor jouw. Deze hoed heeft niet alleen een brede rand rondom, maar de vezels zijn op zo’n hechte manier gewoven dat ze lastig door insecten als muggen te doordringen zijn. Mocht het toch gaan regenen: de hoed is ook waterafstotend.

 

Cordy-Cap-pet-van-bruine-corduroy-ribstof zon
Cordy Cap

 

Hou je meet van petten dan van hoedjes? Dan kun je bijvoorbeeld de Cordy Cap van bruine corduroy / ribstof nemen. De gebogen klep beschermt je gezicht tegen de zon. Deze trendy pet is gemaakt van 100% katoen.

Golf cap zonneschijn
Golf cap zonneschijn

 

De zogenaamde Mesh caps, petten met een halfopen zijkant en achterkant van netten, zorgen voor heerlijke ventilatie. Deze witte golf cap bijvoorbeeld. Aan de achterkant te verstellen. Een gebogen klep voor schaduw in je gezicht.

Dit waren een paar voorbeelden uit onze xCap collectie met hoeden en petten. Kijk rustig rond wat voor jouw de ideale hoed of pet is tijdens het warme zomerweer. Heb je vragen, neem dan even contact met ons op. En… geniet van het mooie weer! 🌞