• Veryus-pet met uit
  • Veryus Black Perspicillata – zwarte pet met uil
  • Veryus Green Garuda – groene pet met uil
  • Veryus Black Kerberos – zwarte pet met uil

Veryus petten… de pet met de uil

Sinds enige tijd hebben we een mooi nieuw merk in ons xCap.nl assortiment: petten van het Nederlandse merk Veryus. Deze stijlvolle petten kenmerken zich door een geborduurd uil op de voorkant van de pet.

 

In dit blog artikel laten we een aantal van onze favoriet Veryus petten zien.

Veryus Black Perspicillata – zwarte pet met uil.

Veryus Black Perspicillata – zwarte pet met uil
Veryus Black Perspicillata – zwarte pet met uil

Dit is een zwarte snapback cap met op de voorzijde een uil geborduurd met witte lijnen en een opvulling die lijkt op een kurk patroon. Ditzelfde patroon zie je aan de onderzijde van deze pet. Ook het verstelbare bandje aan de achterkant heeft dit patroon. Achterop de pet in wit het geborduurde Veryus logo. De pet kun je hier op onze website bestellen: Veryus Black Perspicillata – zwarte pet met uil.

 

 

Veryus Green Garuda – groene pet met uil

Veryus Green Garuda – groene pet met uil
Veryus Green Garuda – groene pet met uil

 

De Veryus Green Garuda is een groene pet met een bruine leren uil op de voorkant. Ook de onderkant van de klep en de verstelbare riem aan de achterkant heeft deze leder look. Op de achterkant van de Veryus Green Garuda staat in witte letters “Veryus”. Deze pet is hier op onze website verkrijgbaar: Veryus Green Garuda.

 

Veryus Black Kerberos – zwarte pet met uil

Veryus Black Kerberos – zwarte pet met uil
Veryus Black Kerberos – zwarte pet met uil

 

Om Christian Dior te citeren: “You can wear black at any time. You can wear it at any age. You may wear it for almost any occasion; a ‘little black frock’ is essential to a woman’s wardrobe.”. Dat geldt ook voor de Veryus Black Kerberos, een zwarte pet met uil op de voorkant. Die uil op de voorkant is in dit geval uiteraard ook… zwart. Ook de letters “Veryus” op de achterkant van de pet zijn zwart. Je vindt deze pet hier op onze website: Veryus Black Kerberos – zwarte pet met uil.

 

Dit zijn slechts drie voorbeelden van de Veryus petten. Op onze afdeling snapback caps – petten, vind je er meer.