• Double Layer Knitted Muts
  • Urban Trapper Muts
  • Muts en sjaal Chunky Knit Set
  • Blizzard Bobble muts grijs oranje
  • Classic Sherpa Muts

skimutsen en mutsen voor de wintersport 2017 – 2018

geplaatst in: Caps | 0

We hebben natuurlijk een uitgebreide collectie mutsen, maar in deze blog gaan we kijken naar een paar skimutsen. Of in ieder geval mutsen die geschikt zijn voor de wintersport 2017-2018. Kortom: de extra warme mutsen!

Want natuurlijk wil je als je deze winter lekker gaat skiën in bijvoorbeeld Les Trois Vallées of de Zillertal Arena lekker warme oren en hoofd hebben als je de piste afglijd.

Double Layer Knitted Muts
Double Layer Knitted Muts
Met de Double Layer Knitted Muts (slechts €12.99) heb je het deze wintersport heerlijk warm doorat de muts dubbellaags en winddicht is. Door de omslag aan de onderkant van de skimuts zijn de oren en je vorhoofd extra goed bedekt.
De Urban Trapper Muts (€22.99) is heerlijk gewatteerd (met namaak bont). De buitenkant is winddicht. De grote oorflappen kunnen worden opgeklapt. Kortom, met deze skimuts zul je het niet koud hebben!
Urban Trapper Muts
Urban Trapper Muts
Muts en sjaal Chunky Knit Set
Muts en sjaal Chunky Knit Set
De Chunky Knit Set is een mooie set van een muts en bijpassende sjaal voor slechts €18.99.  Gemaakt van heerlijk zacht materiaal en gebreid met een stoere grove. Leuke set voor zowel mannen als vrouwen.
De Blizzard Bobble muts is een stijlvolle gevoerde skimuts (€14.99) met leuke gekleurde geometrische patronen. Van zacht geweven acryl. Heerlijk warme wintersport muts.
Blizzard Bobble muts grijs oranje
Blizzard Bobble muts grijs oranje
Classic Sherpa Muts
Classic Sherpa Muts
Als je het deze wintersport echt warm wil hebben op de skipiste, kies je voor de Classic Sherpa Muts. Water en winddicht. Sneldrogend materiaal. Heerlijk comfortabele voering van namaak bont. Kortom: heerlijk warm!
Met deze Turquoise twisted muts met pompon (€17.95) heb je tijdens de wintersport vakantie 2017 – 2018 warme oren en én een stijlvolle accessoire bij de skikleding. Deze mooie skimuts heeft namelijk een warme fleece voering. Aan de onderkant een omslag en bovenop een leuke pompon.
Turquoise twisted muts
Turquoise twisted muts
Witte pompon muts
Witte pompon muts
Heb je het met andere skimutsen juist snel een te warm hoofd? Kies van voor deze vederlichte witte pompon muts (12.99). Mooie stijlvolle muts die bijna niets weegt. Als zonder muts de deur uit gaan net te koud is, biedt deze fijne muts voldoende warmte. Door zijn lengte ook op het voorhoofd en je oren.
Heb je helemaal geen zin in een skimuts, maar wil je toch warme oren? Dan is deze slopeside Waffle Hoofdband (€12.99) iets voor jouw. Door de micro fleece voering zit de hoofdband lekker en is hij goed warm.
Slopeside Waffle Hoofdband
Slopeside Waffle Hoofdband
Bordeaux rode muts Breeze met pompon
Bordeaux rode muts Breeze met pompon
 De Bordeaux rode muts Breeze met pompon (€12.95) heeft twee leuke contrasterende kleuren rood. Stijlvol de piste op met deze mooie skimuts.
Zowel voor mannen als vrouwen is de Slopeside Waffle Beanie  (€12.99) een super mooie skimuts voor de wintersport van 2017 – 2018! Deze muts heeft een extra warme Suprafleece™-Thermo voering. Hij is niet alleen in blauw – wit verkrijgbaar, maar in meerdere mooie kleuren combinaties.
Slopeside Waffle Beanie Blauw Wit
Slopeside Waffle Beanie Blauw Wit
beanie pompom roze
beanie pompom roze
Ook met deze Beanie met pompom (€14.99) mag je zeker gezien worden in je wintersport plaats! Heel mooie muts met bovenop een grote bol. De muts is gemaakt van zacht materiaal. Behalve in roze is deze muts ook verkrijgbaar is paars, wit en zwart.