• Melania Trump hoge hakken
  • Zelfportret met hoed

Opvallende media berichten

geplaatst in: Caps | 0

Na wat rondgestruind te hebben op (social) media, hier een aantal berichten die ons opvielen:

 

Ophef over hoge hakken Melania Trump 

Ophef over de Amerikaanse first lady Melania Trump die samen met echtgenoot Donald Trump (met witte USA pet) op weg ging naar de door overstromingen getroffen staat Texas. Op social media werd er door menigeen schande over gesproken dat Melania Trump haar minstens 10 centimeter hoge hakken aan had bij vertrek.  

Commentaar op social media varieerde van ,,Je bent volkomen gestoord, dit is geen fotoshoot voor een modeglossy.” tot ,,Merkwaardige keuze die vloedschoenen.”.

Het bleek achteraf nogal een storm in een glas water te zijn aangezien ze hoge hakken onderweg tijdens de reis omgewisseld had voor een paar witte sneakers.

Op twitter wordt er nog op gewezen dat Trump-merchandising big business is onder fans van de Amerikaanse president.

 

 

Joep haakt en breit 600 mutsen en sjaals per jaar

Het Algemeen Dagblad heeft een leuk bericht over de zeventien jarige ondernemer Joep van Damme die zelfgebreide mutsen en sjaals verkoopt.

We hebben het hier bij xCap.nl met bewondering gelezen. Zeshonderd mutsen en sjaals per jaar haken en breien! Petje af! Stoer dat hij als jongen zich hier, ondanks commentaar van anderen dat het meer iets voor meisjes is, helemaal op heeft gestort. Een citaat: ” Als Joep van Damme tegen leeftijdsgenoten zegt dat hij haakt en breit, moeten ze vaak om hem lachen. Dat vinden ze echt iets voor meisjes. ,,Tot ik ze vertel hoeveel media-aandacht ik krijg en hoeveel geld ik ermee verdien”

 

Zelfportret met hoed – Theo Van Doesburg

Op Instagram plaatste het Stedelijk Museum een zelfportret van Theo Van Doesburg. De kunstenaar zou vandaag, 30 augustus 2017, 134 jaar geworden zijn. Dit figuratieve zelfportret schilderde hij in 1910. Een paar jaar later werd zijn stijl meer in de lyrische abstracte stijl waar de meeste mensen van Doesburg van kennen. In 1917 richte hij samen met Piet Mondrian het tijdschrift “De Stijl” op.

Tot zover datgene wat wij vandaag 30 augustus 2017 uit de media haalden! Kijk gerust verder op onze website naar een leuke snapback cap, hoed of muts. Vragen of opmerkingen? We horen het graag!