• Warm weer zomerhoed hittegolf
  • Witte Golf Cap witte mesh pet

Opnieuw warm weer, misschien hittegolf

geplaatst in: Caps, Nieuws, xCap nieuws | 0

De zomervakantie loopt voor de meeste mensen al ten einde. De scholen zijn in de regio Zuid sinds 18 augustus al weer begonnen. Maar we kunnen nog even lekker in de vakantiestemming blijven want het is zomerweer! ☼

 

Aankomend weekend (24 en 25 augustus) kan de temperatuur zelfs weer boven de 30 graden komen. En ook volgende week blijft het zomers. Daarmee is er voor de derde keer deze zomer kans op een hittegolf. Vooral in het oosten van Nederland wordt het warm. Maar ook aan de kust wordt het heerlijk strandweer met temperaturen tussen de 26 tot 29 graden.

Ons hoor je niet klagen bij xCap.nl. Wij hebben graag onze zomers warm en onze winters koud 🙂 Dit warme zomerweer is de gelegenheid bij uitstek om een mooie hoed of pet te dragen.

 

Marbella Sun zwart hoed
Marbella Sun zwart hoed

 

Een strohoed, zoals de hiernaast afgebeelde Marbella Sun hoed, is natuurlijk de klassieke zomerhoed.

De brede rand beschermt de nek en gezicht goed tegen felle zonnestralen. Daarnaast is de hoed stijlvol.

 

 

 

handgemaakte festival trilby hoed
handgemaakte festival trilby hoed

 

 

 

 

 

Ook voor mannen hebben we de perfecte strohoed, zoals de handgemaakte Festival Trilby.

De hoed is ook comfortabel, want hij is licht en aan de binnenkant zit een zweetband.

 

 

 

Witte Golf Cap witte mesh pet
Witte Golf Cap witte mesh pet

 

 

De mesh cap is de perfecte pet voor het warme zomerweer. Zoals de hiernaast afgebeelde witte Golf Cap.

 

De half open zijkant van dit type pet zorgt voor goede ventilatie. En de gebogen klep zorgt ervoor dat je gezicht optimaal beschermt wordt tegen de zon.

 

 

 

 

 

Junior-Legionnaires-Cap-Blauw
Junior-Legionnaires-Cap-Blauw

 

Voor kinderen hebben we een heel speciale pet die echt de perfecte bescherming biedt tegen zon: de Junior Legionnaires Cap. Verkrijgbaar in negen verschillende kleuren.

 

De grote flap aan de achterkant van deze kinderpet zorgt dat ook de nek niet verbrand. De pet is gemaakt van 100% katoen. En is opvouwbaar, dus kan makkelijk mee in de koffer.

 

 

 

 

 

Dit waren maar een paar voorbeelden van hoeden en petten waar je met het warme zomerweer goed mee voor de dag kunt komen. In onze hoeden, platte petten en snapback caps afdeling vind je meer. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Veel plezier met het mooie weer!