Onze 6 panel caps voor het voorjaar 2016

geplaatst in: Caps | 0

De trendy 6 panel cap…

Zoals je waarschijnlijk wel weet is de “6 panel” cap een cap die is opgebouwd uit 6 delen die aan elkaar genaaid zijn. Net als de 5 panel is ook de 6 panel weer helemaal hot deze lente: Trendy en een beetje retro. Overigens is de 6 panel de standaard voor het grootste deel van de snapback caps. De populariteit van de 6 panel is mede te danken aan het gebruik in de skate en hiphop scene. Overigens is de 6 panel er al sinds ongeveer 1960, toen het de “Brooklyn-style” cap werd genoemd. Het materiaalberuik was toen nog anders. De cap was meestal gemaakt van wol of flanel. Daardoor was de cap ook niet zo stevig van vorm als de huidige caps. Vanaf 1925 kwamen er caps op de markt waarbij de cap en de klep gevuld waren met foam. En daardoor bleef de cap in vorm. De populariteit van de 6 panel nam sindsdien dan ook snel toe.

Nu, voorjaar 2016, heeft xcap een aanbod van aantrekkelijk 6 panel caps voor deze lente. Hieronder een paar voorbeelden uit onze collectie.

 

Contrast 6 panel Snapback cap

Trendy cap met lekker contrasterende kleuren. Bijvoorbeeld zwart met gele klep, gele ventilatie openingen en een gele knoop bovenop de cap. Ook verkrijgbaar als neon/zwarte cap, oranje/zwarte snapback cap, grijs/zwarte snapback cap en roze/zwarte snapback cap.

Deze cap geven ook een prima achtergrond voor het borduren van tekst of een logo op de cap. Zeker als de tekst in dezelfde kleur geborduurd wordt als de “contrastkleur”. Dus bijvoorbeeld gele letters op de zwarte cap met gele klep.

 

Cayler & Sons 6 panel caps

We hebben ook verschillende caps van het topmerk “Cayler & Sons” in het assortiment. Toegegeven, wat duurder dan de meeste andere caps in het assortiment, maar dan heb je ook een zeer trendy fashionable cap.

 

Bijvoorbeeld onderstaande Cayler & Sons One Night snapback cap.

Of raak in de juiste stemming met de Cayler & Sons Good Moods snapback hieronder.

Ook dit voorjaar zijn bloemenprints nog steeds hip. Zoals bijvoorbeeld de snapbacks met bloemenmotief hieronder.

Hoe dan ook, kijk een rond op onze website en wees klaar voor het voorjaar van 2016! Mocht je vragen hebben, naam dan even contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

Het xCap team.