Mutsen winter 2018 2019

geplaatst in: Caps | 0

De winter van 2018 – 2019 zou wel eens een koude kunnen worden! Volgens de voorspellingen misschien wel de koudste winter in 100 jaar.

Wil je voorbereid zijn op het koude winterweer zorg dan dat je nu een fijne  muts in huis haalt. Zodat je oren en voorhoofd lekker warm blijven. In dit blog kijken we naar een aantal trendy mutsen voor deze winter periode.

Bordeaux rode muts Breeze met pompon
Bordeaux rode muts Breeze met pompon

Wat dacht je van de bordeaux rode muts Breeze met pompon? Heerlijk warm en zacht materiaal. De brede rand aan de onderkant van de muts zorgen dat je oren en voorhoofd heerlijk warm blijven. Het rood en bordeaux rood in de muts zorgen voor een stijlvolle kleuren combinatie. Bovenop een bolletje (pompom). Met deze muts ben je helemaal klaar voor de winter van 2018 – 2019.

Overigens hebben de deze muts ook beschikbaar in andere kleuren: de zwarte muts Breeze en de navy muts Breeze.

Stadium muts - Diverse kleuren
Stadium muts – Diverse kleuren

De Stadium muts is een leuke muts omdat hij in veel verschillende kleuren combinaties te verkrijgen is. Bijvoorbeeld rood/zwart or geel/zwart. Zowel voor mannen als vrouwen een echte klassieker.

Stadium muts zwart geel.
Stadium muts zwart geel.
Deze Fair Isle gebreide muts heeft een mooie uitstraling. De rode muts heeft een wit ster motief langs de rand. Bovenop de heerlijk warme muts een rode bol. De Fair Isle gebreide muts is ook verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen en zwart.
Fair Isle gebreide muts Rood Wit
Fair Isle gebreide muts
mosterdkleurige muts Cable Knit Melange Beanie
mosterdkleurige muts Cable Knit Melange Beanie

Wordt het echt koud deze winter dan mag deze Mosterdkleurige muts Cable Knit Beanie niet ontbreken in je collectie. Hij heeft namelijk een eerlijk warme Suprafleece™ thermische band aan de binnenkant van de muts. Samen met de dubbelgeslagen rand zorgt dat ervoor dat je hoofd heerlijk warm blijft.

Ook verkrijgbaar als zwarte muts en bordeaux rode muts.

mosterdkleurige muts Cable Knit Melange Beanie binnenkant

Deze lavendel kleurige muts is een van onze favorieten. Dit vanwege de mooie overgang van de kleuren. Gebreid met grove kabel. En met een luxe warme voering.

 

Ook verkrijgbaar als groen paarse muts.

Lavendel kleurige muts
Lavendel kleurige muts

 

 

Dit waren natuurlijk maar een paar voorbeelden uit onze mutsen collectie.