• Rode-kindermuts-Bobble-Beanie
  • Rode-kindermuts-Bobble-Beanie
  • Rode-Taylor-Cap-Oxblood
  • Fuchia Twisted muts met pompon
  • 5-panel-contrast-snapback-fuchsia
  • Platte pet Gatsby Street Bruin
  • Licht-bruine-skate-muts
  • Turquoise-twisted-muts
  • Aurora-Pom-Pom-Beanie
  • Starlight-Black-beanie
  • Borealis-Blue-beanie

Herfst en winter 2017 2018 mode – mutsen, hoeden en petten

geplaatst in: Caps | 0

We zitten al vol in herfst en gaan hard richting de winter.  Negen oktober is de eerste nachtvorst al gemeten. Op 10 centimeter boven de grond was het op weerstation Twente 1,2 graden onder nul. Brrrr… En wetenschappers voorspellen zelfs de koudste winter in 100 jaar! (knack.be). Nu is het natuurlijk altijd maar de vraag in hoeverre dat soort voorspelling kloppen. Zeker als ze wat verder vooruit kijken blijft dat altijd lastig. Maar toch: hoog tijd om vast vooruit te kijken naar de Herfst en winter 2017 2018 mode. Hoe zit het met de mutsen, hoeden en petten?

 

Uiteraard zijn in de herfst en winter 2017 2018 mutsen, hoeden en petten niet alleen praktisch en lekker warm maar ook modieus. Er zijn een aantal kleuren die dit herfst en winterseizoen de boventoon voeren in de trends.

 

Warme rood

 

Met name de kleur rood met een vleugje oranje zul je veel terug zien in de mode. Heel fijn wat ons betreft. Want het is een heerlijk warme kleur die bovendien goed te combineren is met bijvoorbeeld blauwe jeans of een grijze pantalon.

Rode-Taylor-Cap-Oxblood
Rode-Taylor-Cap-Oxblood

De rode Taylor Cap Oxblood hier links is een mooie warm rode pet. Van katoen en met een platte klep. Mooi gekleurde stippen op de hele klep. Natuurlijk niet aan te raden tijdens flinke vorst of tijdens de wintersport, maar in de herfst is dit een heerlijk comfortabele en stijlvolle pet.

Rode-Taylor-Cap-OxbloodHiernaast zie je bijvoorbeeld een mooie rode kindermuts, de bobble beanie. Heerlijk comfortabel duur de dubbele omslag aan de onderkant. En met vrolijke grote pompon bovenop de muts met daarin reflecterende draden gewoven.

 

Rode-kindermuts-Bobble-Beanie
Rode-kindermuts-Bobble-Beanie

 

 Roze en fuchsia

 

Het is niet het eerste winter seizoen dat licht roze populair is. Ook deze kleur is goed te combineren met grijs en blauw. Fuchsia (een kleur die ook wel bekend is als Magenta) is een kleur die net afwijkt van roze. Licht fuchia gaat meer naar roze maar zuiver fuchsia gaat meer naar het paars.

Fuchia-twisted-muts-met-pompon
Fuchia-twisted-muts-met-pompon

Hier links een muts waar in het grof gebreide partoon de kleuren  fuchsia / roze en witte zijn gemengd waardoor je een stijlvol effect krijgt. Ook hier weer een leuke pompon bovenop de muts. Door de fleece binnenkant is deze muts heerlijk comfortabel en warm. De Fuchia twisted muts met pompon is echt een mooie muts voor de herfst winter 2017 2018.

 

Heb je in de herfst nog liever een pet dan een muts? Ook hier hebben we iets in roze en fuchsia. Bijvoorbeeld deze 5 Panel Contrast Snapback Zwart Fuchsia. Dit zijn echte klassiekers onder de snapback caps.

5-panel-contrast-snapback-fuchsia
5-panel-contrast-snapback-fuchsia

 

 

Bruin

 

Bruin is natuurlijk een echte herfstkleur. Ook in de herfst en winter van 2017 2018 zien we weer veel bruin terug. Vooral de kleur bruin die bekend staat als butterum. Dit is een zachte roestige caramel kleurige bruin.

 Platte pet Gatsby Street Bruin

Platte pet Gatsby Street Bruin

De platte pet Gatsby Street Bruin is een lekker makkelijke en toch stijlvolle bruine katoenen pet. Aan de binnenkant een comfortabele voering. Fijne pet voor een mooie herfst boswandeling.

 

Deze winter is de lange licht bruine skate muts echt de trendy muts. Lekker zacht materiaal. Ribbel patroon van boven naar beneden.

Licht-bruine-skate-muts
Licht-bruine-skate-muts

 

Stijlvolle kleurencombinaties in mutsen

 

Wat je deze winter veel zult terug zien zijn mooie kleurencombinaties in mutsen. Hieronder zie je een paar combinaties.

Turquoise-twisted-muts
Turquoise-twisted-muts

 

Starlight-Black-beanie
Starlight-Black-beanie

Hier links de turquoise twisted muts met pompon waar je twee kleuren verwerkt zien in een grof gebreide muts. Ook deze muts heeft een heerlijk warme fleece binnenkant.

De Aurora Beanie is ook zo’n muts met heel mooie kleuren.

Hier rechts zie je hem in het zacht rood met aan de bovenzijde geel en blauwe accenten.

 

Deze muts is ook verkrijgbaar als Starlight Black (zie hier links onder). Dit is een mooie zwarte muts met accenten in verschillende kleuren.

 

De Borealis Blue versie van deze muts heeft een heel bijzondere kleur groen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurora-Pom-Pom-Beanie
Aurora-Pom-Pom-Beanie
Borealis-Blue-beanie
Borealis-Blue-beanie

Zie je hier je favoriet nog niet bij staan? Kijk dan verder op in onze snapback cap, mutsen of hoeden collectie.