Eerste officiële warme dag van 2023

geplaatst in: Caps, xCap nieuws | 0

De eerste officiële warme dag van 2023 is een feit! Hiervoor moet het op bij het KNMI in de De Bilt 20 graden of warmer worden. En 4 mei 2023 werd het 20,2 graden.

In het zuiden en het oosten werd het, zoals meestal, warmer. Warme dagen komen trouwens, als je naar een langere periode kijkt, steeds eerder in het jaar.

 

Golfbal en paardenbloem

Gevolg van de warme dag: goedgevulde terrassen.  In de grote steden, zoals Rotterdam, Amsterdam en Utrecht was het gezellig druk op de terrasjes. Buiten de steden en dorpen genoten mensen van het mooie weer in de natuur. In het bos, op de hei en het strand werd volop van het mooie weer genoten

 

Zo ging het team van xCap.nl er in de middag even op uit om te golven. Behoorlijk warm al in de volle zon in het open veld. Gelukkig is er een aangenaam terras bij 🙂

Ook fijn was dat we de juiste petten ophadden, zodat we wat schaduw in ons gezicht hadden.

Een aantal geschikte petten voor dit weer: bijvoorbeeld de Cordy cap, verkrijgbaar in bruin corduroy / ribstof of in wit corduroy / ribstof.

De olijfkluerige Nomad Cap, gemaakt gerecycled materiaal, heeft niet alleen een gebogen klep aan de voorkant, maar ook een flap aan de achterzijde. Daardoor beschermd hij ook je nek tegen de zon

Witte Golf Cap witte mesh pet
Witte Golf Cap – witte mesh pet

 

Links zie je de witte Golf Cap meteen gebogen klep voor optimale bescherming tegen de zon. En half open stof aan de zij- en achterkant voor ventilatie.

Liever een stijlvolle combi van jeans en suede? Bekijk dan deze Suede Peak Snapback pet eens.

In onze afdeling platte petten zie je klassieke petten met een vintage look. Zoals de Wollen Baker Boy Cap of de Blauw Grijze Gatsby.

Geniet van het mooie weer! Na deze eerste officiële warme dag van 2023 volgen er vast nog veel meer.